3D Rendering output

Locked
bob2sean
Posts: 2
Joined: Mon Apr 08, 2013 11:04 am

3D Rendering output

Post by bob2sean » Mon Apr 08, 2013 11:43 am

Hi, I updated DIALux this morning and since then my 3d rendering in the output section isn't working correctly. The attached picture should be 3 rows of 7 lights but as you can see they are being cut and obscured by the walls etc. I am not doing anything differently than i always do, any help would be appreciated as i need to get this correct soon.
Attachments
3D Rendering problems.jpg
3d
3D Rendering problems.jpg (33.92 KiB) Viewed 11573 times

sdette
Posts: 52
Joined: Tue Mar 06, 2012 12:57 pm

Re: 3D Rendering output

Post by sdette » Mon Apr 08, 2013 7:17 pm

Hi bob,

this problem is caused by using the wrong graphic mode.
Please change it under File->settings->general options CAD -> then activate Direct3D

bob2sean
Posts: 2
Joined: Mon Apr 08, 2013 11:04 am

Re: 3D Rendering output

Post by bob2sean » Tue Apr 09, 2013 7:26 am

It's working, thanks a lot sdette!

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest